Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Lisa Team en MHCZ App

19-8-2016  | Sinds vorig seizoen beschikken we bij MHCZ over Lisa Team (inloggen via de website) en de MHCZ App (voor smartphones en tablets). Handig in gebruik voor hockeyers en ouders, maar zeker ook handig voor de teamleiding. 

Lisa Team is namelijk ook een soort teammanager: wedstrijden, plannen van oefenwedstrijden, rij- en fruitbeurten, resultaten, wedstrijdverslagen, foto's, verzameltijden etc. zijn eenvoudig te verwerken en daarna te raadplegen voor alle teamleden via de App of Lisa Team.
Daarnaast vind je er ook het trainingsschema, documenten als het huishoudelijk reglement en de spelregels, maar ook hockeyspullen bij "Vraag en Aanbod".

We merken dat steeds meer teams deze tools gebruiken. Om het gebruik verder te stimuleren en antwoord te geven op veelgestelde vragen, staat in bijgaand document beschreven welke mogelijkheden Lisa Team biedt en wat je ermee kunt in de MHCZ App.

Na inloggen via de website zijn meer documenten te raadplegen over Lisa Team en de App, zoals een korte uitleg voor de gebruiker en toelichting voor installatie met iOS en Android.

Hoe logt u in? Met het lidnummer zoals vermeld op de contributiefactuur en een wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Dan vraagt u d.m.v. het lidnummer een nieuw wachtwoord op via de website (rechtsboven, klik op inloggen).
Coaches en managers loggen in met hun eigen lidnummer (dus niet die van hockeyende kids). Weet u als teambegeleider uw eigen lidnummer niet, dan kun je die opvragen bij de lijncoördinator of de ledenadministratie.