D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Ledenactie: 50 euro bonus!

3-4-2024  | 

HERINNERING!

13 januari 2024

🏑Word een MHCZ Ambassadeur en Scoor een Bonus van €50🏑

Beste MHCZ-familie,

Heb jij altijd al een bijdrage willen leveren aan onze geweldige hockeyclub? Grijp dan nu je kans en word een MHCZ Ambassadeur door nieuwe leden aan te brengen!

We zijn enthousiast om een speciale ledenwerfactie te introduceren die niet alleen onze club versterkt, maar ook jou beloont voor je inzet. Het is simpel: breng een nieuw lid aan bij MHCZ en ontvang een knallende bonus van 50 euro in de vorm van shoptegoed bij Intersport Twinsport! 

📣Waarom nieuwe leden werven?

MHCZ heeft een prachtige accommodatie met goede faciliteiten, die ruimte biedt aan meer leden dan we nu hebben. Met meer leden erbij kunnen wij de huidige voorzieningen behouden en verbeteren.

Hockey is een superleuke sport die zoveel meer te bieden heeft dan alleen trainingen en competitie. Bovendien zijn wij een gezellige vereniging! Zoetermeer heeft als 3stad van Zuid-Holland in potentie veel meer hockeyers, dus grote kans dat we samen nog meer stadsgenoten enthousiast kunnen maken om een keer kennis te maken* en lid te worden.

Waarom zou je een MHCZ Ambassadeur worden?

  1. Versterk onze MHCZ-familie: Samenwerken aan de groei van onze club versterkt de banden en maakt MHCZ nog sterker.
  2. Beloon jezelf met 50 euro bonus: Als jij een nieuw lid aanbrengt, ontvang je een Giftcard van 50 euro om vrij te besteden bij Intersport Twinsport. Of je nu een nieuw wedstrijdshirt, hockeystick, skischoenen of een comfortabele joggingbroek wilt, de keuze is aan jou!
  3. Help MHCZ te groeien: Door nieuwe leden te verwelkomen, dragen we bij aan de (financiële) groei van onze club en geven we meer hockeyliefhebbers de kans om deel uit te maken van MHCZ. 


Hoe doe je mee?

  1. Breng voor het einde van dit seizoen een nieuw lid aan bij MHCZ (een nieuw lid is iemand die nog niet eerder lid is geweest van MHCZ).
  2. Zorg ervoor dat het nieuwe lid jouw naam vermeldt op het inschrijfformulier.
  3. Vul >>> dit formulier in
  4. Ontvang een bonus van 50 euro shoptegoed bij Intersport Twinsport!


Laten we samen werken aan een sterker en groter MHCZ! Jouw inzet maakt het verschil. Aarzel niet om vrienden, familie of klasgenoten uit te nodigen om deel uit te maken van onze prachtige club! Je kunt zo vaak meedoen met deze actie als je wil. 

Doe mee, word een MHCZ Ambassadeur en laat onze club bloeien!

Met sportieve groet,
Bella Overgoor
Voorzitter, namens het bestuur van MHCZ

 

* Voor een kennismaking bieden we de komende tijd de volgende mogelijkheden:

  • 14 februari: Vriendjes/vriendinnetjestraining voor O9 en O10
  • 6 maart: Vriendjes/vriendinnetjestraining voor Kabouters
  • Voor een proeftraining (jeugd) kun je mailen naar [email protected]
  • Kennismakingscursus voor 4-13 jaar is op 7/14/21 april, zie de website voor info.
  • Kennismaken met trimhockey (senioren)? Mail naar [email protected]