MHCZ clubapp.jpg Heren 1 22-23.jpg Hockeyballen.jpg Line up D1.jpg Actie H1.jpg H1 blijdschap.jpg Ballenkids.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 22-23.jpg Line up rokerig.jpg Actie Dames 1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Velden opruimen

19-10-2022  | 
Deze periode van het jaar vallen er veel bladeren van de bomen. Een deel daarvan belandt op de velden. Dat is vervelend, maar niet te voorkomen als je in zo'n mooi groen park gevestigd bent zoals onze vereniging.

De gemeente doet geweldig z'n best om de velden bijna dagelijks te vegen en bladvrij te maken, zodat wij er veilig op kunnen trainen. Bovendien worden de velden gedurende het seizoen regelmatig gereinigd. 
Wij moeten een handje helpen door de velden dagelijks na gebruik goed op te ruimen. Dat doet de gemeente niet voor ons en bij obstakels wordt dan een deel van het veld niet behandeld.


Wat moeten wij doen?
  • Zet na je training de gebruikte minidoeltjes, balken, scheidingstouwen en autobanden op de verharde rand langs het veld. Let op: op veld 4 en 5 niet te dicht bij de sproei-deksels.
  • Grote goals terugzetten op zijn plaats
  • Op veld 1, 2 en 3 zijn er speciale uitsparingen voor de extra goals aan de kant van de dug-outs waar staat 'PLAATS GOALS'. Zet goals nooit van het veld af op het verharde middenterrein.
  • Op veld 4 en 5 plaats je de extra goals aan de korte zijde van het veld tegen de omheining, uit de buurt van de sproeier. Zet goals nooit van het veld af.
  • Teams in de Jongste Jeugd mogen bij wedstrijden niet de grote goals gebruiken/verplaatsen. We begrijpen dat het leuk is, maar dan wordt er echt teveel mee gesleept en dat is niet de bedoeling. Daarvoor zijn de speciale klapgoals met wielen die beschikbaar zijn in de garagebox bij veld 2. Ook deze moeten weer worden opgeborgen door de daarvoor aangewezen teams.

Maak afspraken met het volgende team
Gebruikt het team dat na jou traint hetzelfde materiaal, dan kun je het in overleg natuurlijk laten staan. Ruimt het team dat voor jou traint niet op, spreek ze dan aan en wijs ze op deze afspraken.

Het laatste team van de dag
Het team dat het laatste traint, zorgt ervoor dat het veld is opgeruimd. Op veld 4 en 5 doet het laatste team dat er traint bovendien het licht uit (ook fijn voor de clubkas), het hek op slot en brengt de sleutel naar de bar.

Samen verantwoordelijk 
We dragen met elkaar zorg voor materiaal en accommodatie. En we willen graag dat onze velden goed worden onderhouden en dat materialen heel blijven. Daar moeten we ook zelf wat voor doen.

Vast heel erg bedankt voor je medewerking.