D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ Prepweek breedtejeugd

11-7-2022  | 

Op 15, 16 en 17 augustus wordt de jaarlijkse MHCZ Prepweek georganiseerd speciaal voor de Jongste Jeugd- & Jeugd breedteteams. Een heel leuke week vol hockeyactiviteiten. De MHCZ Prepweek vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie.

's Ochtends van 09:00 -12:00 uur zijn de trainingen voor de Jongste Jeugd (alle teams) en 's middags van 13:00 -16:00 uur voor de Junioren breedteteams. Je traint deze week dus drie dagdelen en wij gaan er supergave trainingen van maken.

Inschrijven voor de Prepweek gaat via onderstaande links:


De eigen bijdrage voor deze 3 extra trainingen bedraagt 24 euro (dat is dus maar 8 euro per dag!), dat is de helft van de kosten. MHCZ betaalt de andere helft.

We hopen dat iedereen op deze manier weer goed voorbereid wordt op het nieuwe seizoen. Wij hebben er weer heel veel zin in. Jullie ook? Trommel je vrienden op of kom alleen, dan maken we er samen een toffe week van.

Allemaal een heel fijne vakantie toegewenst en tot in augustus!

Groetjes van de trainers van Movella