Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Compensatieregeling 2020-2021

21-6-2021  | 
* Update 22 juni *
Tijdens de ALV van 21 juni jl. is het voorstel van het bestuur voor de compensatieregeling aangenomen. De leden die hebben aangegeven hiervan gebruik te willen maken en voldoen aan de criteria zoals vermeld in de brief van 5 mei jl., ontvangen de compensatie op het rekeningnummer dat van hen bekend is in onze ledenadministratie. De opdracht voor uitbetaling is inmiddels naar de bank en de verwachting is dat deze eind van de week wordt uitgevoerd.

* Update 12 mei *
Vandaag is de inventarisatie-mail uitgestuurd naar alle leden die volgens het voorstel d.d. 5 mei aanspraak kunnen maken op compensatie. Je hebt tot en met 31 mei de tijd om te laten weten of je van de regeling gebruik wilt maken.

* Bericht 5 mei *
We bevinden ons (nog steeds) in een uitzonderlijke tijd, waarin we door de maatregelen van de Rijksoverheid in de strijd tegen het coronavirus niet kunnen hockeyen zoals we gewend zijn. In november berichtten we de leden over de financiële impact die de coronasituatie heeft op onze vereniging en lichtten we het belang van contributie-betaling toe. Ook gingen we toen in op een eventuele vorm van compensatie.

Vandaag heeft het bestuur de leden geïnformeerd over het voorstel voor de compensatieregeling voor het seizoen 2020-2021. Dit voorstel moet nog door de ALV worden goedgekeurd. We hebben er vertrouwen in dat de ALV dit voorstel zal toejuichen.

Dat we überhaupt een compensatievoorstel kunnen doen, is voor het grootste deel te danken aan de loyaliteit en de betalingsbereidheid van onze leden/ouders ten aanzien van de contributie. Daar prijzen we ons gelukkig mee!

Per leden-groep (jeugd en senioren) is, afhankelijk van het ‘gederfde hockeyplezier’, een compensatie mogelijk tot 25% van de betaalde seizoenscontributie. In de e-mail die vandaag naar alle leden is verstuurd, staat het uitgewerkte voorstel en een uitgebreide toelichting daarop.

Met sportieve groet,
Het bestuur van MHC Zoetermeer