Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Aanpassingen trainingsschema

25-1-2021  | Sinds 23 januari geldt er een avondklok vanaf 21:00 uur. Door deze maatregel hebben we het trainingsschema moeten aanpassen, zodat leden en begeleiders op tijd thuis kunnen zijn. Er zijn enkele teams die hierdoor helaas op een andere tijd moeten trainen, maar gelukkig is dat aantal zeer beperkt. Het nieuwe schema gaat in op maandag 25 januari 2021.

Check voor vertrek van huis je trainingstijd en -veld! Train je tot 20:30 uur, dan moet je om 20:30 uur de accommodatie verlaten. Dat betekent dat het trainingsmateriaal en keepersmateriaal op dat moment opgeruimd en de velden om 20:30 uur leeg moeten zijn. Alle trainers worden dringend verzocht om de training tijdig af te ronden, zodat ook de laatste teams voldoende trainingstijd hebben. De toezichthouder kan dan vlot afsluiten en ook op tijd naar huis.

Sommige leden/trainers/toezichthouders hebben een langere reistijd, bv omdat ze niet in Zoetermeer wonen. Twijfel je of je op tijd thuis kunt komen, geef dat dan aan bij je trainer en ga als het nodig is iets eerder weg van de training.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.