Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Informatie Gold Cup Heren 1

29-9-2020  | 
Na de spectaculaire overwinning op HBR H1 in de eerste ronde van de Gold Cup, staat op donderdag 1 oktober de tweede ronde in onze collectieve agenda: MHCZ H1 tegen Promotieklasser met promotie-aspiraties HDM H1. De wedstrijd start om 20:30 uur op Rabo veld 1. Onze mannen zijn er na een rustige zondag weer helemaal klaar voor!

Maar wat een teleurstelling voor alle liefhebbers van het bekerhockey, de grootste publiekstrekker van onze club; deze wedstrijd moet zonder publiek gespeeld worden.
De strenge maatregelen die maandagavond door het kabinet werden afgekondigd en die vanaf dinsdag 29 september ingaan, houden in dat er de komende drie weken geen toeschouwers zijn toegestaan langs de velden en dat het clubhuis/bar gesloten moet blijven.

Maar daar leggen we ons niet zomaar bij neer! Heren 1 zorgt er namelijk zelf voor dat hun trouwe fans de wedstrijd toch kunnen volgen door een livestream. Dat wordt dus met een drankje en een hapje op je eigen bank met de tablet, pc, telefoon of voor de buis.
Hou de socials van Heren 1 in de gaten, zodat je tijdig kunt inschakelen voor het live verslag. FaceBook: MHCZ Heren 1 en Instagram: @mhczheren1.

Dringend verzoek aan de fans van MHCZ H1 en HDM H1
Kom alsjeblieft niet naar de club om toch de wedstrijd te bekijken, daarmee breng je de club in de problemen en dat kunnen we echt niet gebruiken.
Leden die zelf bij MHCZ trainen op donderdag, verlaten direct na hun training de accommodatie.

De vrijwilligers die zich bij eerdere bekerwedstrijden hebben aangemeld om toezicht te houden, zijn uitgenodigd om dit donderdag weer te doen.

Voor de fans thuis voor de buis: veel kijkplezier en Heren 1 veel succes donderdag!