D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ BEDANKT!

12-7-2020  | Beste sportvrienden, medewerkers, leden en oud-leden, relaties, bestuur(en) en bezoekers van MHCZ,

Binnenkort (31 juli) zal ik mijn werkzaamheden bij MHCZ na 21 jaar beëindigen. In goed overleg met het bestuur is dit besluit genomen voor de zomervakantie van 2019. Begonnen als vrijwilliger in 1999 en in 2004 gestart met mijn bedrijf Cuisine Bully. Tot 2016 was dat goed te combineren met mijn andere werk als docent aan de Middelbare Hotelschool Zadkine Rotterdam. In 2016 is het nieuwe clubhuis geopend en heb ik mijn werkzaamheden als docent afgebouwd zodat ik mijn focus volledig kon richten op de werkzaamheden in het nieuwe clubhuis. 

Nu breekt er voor mij een nieuwe fase aan in mijn leven met een passende balans in werk, vrije tijd en familie bezigheden. Mijn catering activiteiten voor Cuisine Bully zal ik blijven continueren. Ook ben ik als adviseur betrokken bij de startfase van Gymworld Zoetermeer. 

Het zal u niet verwonderen dat ik mij een geheel andere laatste periode bij MHCZ had voorgesteld. Helaas heeft Corona daar een dikke streep doorheen gezet. Ons club(t)huis is zoals bekend al vanaf maart gesloten. Langzaamaan is er weer licht aan de horizon maar helaas te laat om u allen nog persoonlijk te ontmoeten. Mogelijk dat daar in de start van het nieuwe seizoen nog een keer gelegenheid voor is. 

Voor heel veel bezoekers was een bezoek aan MHCZ niet compleet zonder een broodje, tosti of snack te nuttigen. Van horen zeggen vielen de producten van Cuisine Bully in de smaak en zijn in de afgelopen jaren veel afgenomen. Geen horeca zonder gasten maar gelukkig was daar bij MHCZ nooit gebrek aan. Naast de normale competitie en training dagen zijn er ook talloze evenementen, feesten georganiseerd voor jong en oud en altijd in een prettige samenwerking met commissies, teams en bestuur. Zo is 21 jaar MHCZ een behoorlijke lange levensperiode waarin veel gebeurd is, teveel om hier te benoemen. Terug kijkend zijn die jaren voorbij gevlogen. Feit is dat een dergelijk lange periode nooit gekund had zonder uw medewerking, support en ondersteuning. Het zal u dan ook niet verbazen ik u allen daar intens dankbaar voor ben. 

Veel dank ben ik ook verschuldigd aan alle medewerkers die voor mij gewerkt hebben, zonder hun inzet, enthousiasme, arbeid en motivatie had het allemaal niet gekund. Ook voor hen gaan mijn handen op elkaar. Zij allen zijn mij voor altijd zeer dierbaar en ik bewaar heel fijne herinneringen aan hen allen. 

Met 21 jaar heb ik ook veel besturen zien gaan en komen, zelf heb ik ook 9 jaar deel mogen uitmaken van diverse besturen. Ook zonder hun instemming en support had Cuisine Bully nooit 16 jaar bedrijfsuitoefening kunnen uitvoeren. Ook hen allen ben ik bijzonder dankbaar voor alle kansen die mij geboden zijn. Veel energie is het afgelopen jaar door het huidige bestuur gestoken om een opvolger voor mij te vinden en ik ben daarom ook blij dat ze daarin geslaagd zijn. Het spreekt voor zich dat ik hem net zoveel werkplezier en succes toewens als ik eraan beleefd heb. 

Op de laatste plaats wil ik mijn vrouw Hélène, mijn zonen Mark en Bas bedanken. Ook zij hebben zeer veel uren geholpen in mijn bedrijf of andere werkzaamheden voor MHCZ uitgevoerd. Door hun support thuis had dit allemaal niet gekund. Werkelijk geen dag in ons leven van de afgelopen 21 jaar is zonder MHCZ beleefd. MHCZ was altijd wel op de een of andere manier gespreksonderwerp. Als sport, als werk, als ontspanning of juist als stress item. 

Daarom beste leden, oud-leden, bezoekers, in-en externe relaties, medewerkers, familie, besturen, nogmaals heel veel dank voor de afgelopen jaren. Ik bewaar u allen voor altijd in mijn hoofd en hart en wens u allen veel succes en geluk in goede gezondheid. 

Tot ziens waar dan ook. 

Vriendelijke groet, 
Gerard

Reacties

Ronald Toet
Gerard, jij ook hartelijk dank en graag tot ziens!
Marijke van Dijk
Heel erg bedankt voor alles en lekker genieten van wat meer rust!
Roxan Faust
Gerard bedankt zeker de mossel avonden waren top en gezellig. En elke zaterdag lekkere Italiaanse bol eten als ontbijt
Ronald Mertens
Ik ga je missen, dat is zeker.
Ronald Dalebout
Bedankt voor voor de heerlijke happen en mooie samenwerking Gerard!
Arjen de Jongh
bedankt voor de goede zorgen Gerard!

Reageer op het nieuws