Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 26 juni oefenenwedstrijden junioren

17-6-2021  | 
Zaterdag 26 juni spelen alle junioren teams (A t/m D) ter voorbereiding op het nieuwe seizoen alvast een oefenwedstrijd tegen V.M.H.C. Cartouche in de nieuwe teamsamenstelling.

De speeltijden en de locatie (uit of thuis) voor deze oefenwedstrijden staan in de clubapp en op de website volgens de teamindeling van het nieuwe seizoen.

LET OP
  • Alle teams regelen per wedstrijd zelf 1 scheidsrechter, dit geldt zowel voor uit- als thuisspelende teams.
  • Toeschouwers zijn weer toegestaan 🎉 op onze accommodatie, mits de 1,5 meter afstandsregel wordt nageleefd. Ons clubhuis, kleedkamers en de bar zijn gesloten. De toiletten in het souterrain zijn wel toegankelijk. Voor het bijvullen van bidons gebruik je de buitenkraan bij het terras. 
  • Kijk op de website van Cartouche als je daar speelt, welke regels zij hanteren.

Vanaf maandag 28 juni as. zullen er geen activiteiten meer plaatsvinden op MHCZ en gaan we genieten van een periode van rust. Vanaf 1 juli starten de werkzaamheden m.b.t. de vervanging van velden 1 en 4.

Op zaterdag 4 september wordt er voor alle junioren breedte teams weer een uitwisseling georganiseerd, maar dan met Berkel en Rodenrijs.