Dames 1 2020 s.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Kerstclinic2020head.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Rabofandag.jpg Veld 2 sneeuw header.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Jeugdfonds header.png Ballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 26 juni oefenenwedstrijden junioren

17-6-2021  | 
Zaterdag 26 juni spelen alle junioren teams (A t/m D) als voorbereiding op het nieuwe seizoen alvast een oefenwedstrijd tegen V.M.H.C. Cartouche in de nieuwe teamsamenstelling.

De speeltijden en de locatie (uit of thuis) voor deze oefenwedstrijden staan in het wedstrijdschema.

  • Alle teams regelen per wedstrijd zelf 1 scheidsrechter, dit geldt zowel voor uit- als thuisspelende teams.
  • Toeschouwers zijn weer toegestaan 🎉 op onze accommodatie, mits de 1,5 meter afstandsregel wordt nageleefd. Het clubhuis, kleedkamers en de bar zijn gesloten. De toiletten in het souterrain zijn wel toegankelijk. Voor het bijvullen van bidons gebruik je de buitenkraan bij het terras. 
  • Kijk op de website van Cartouche als je daar speelt, welke regels zij hanteren

LET OP ! LET OP! LET OP! LET OP!
Om administratieve redenen is de nieuwe teamindeling (seizoen 2021-2022) nog niet zichtbaar in de app/op de website en daarom nog niet gekoppeld aan de teams van volgend seizoen die staan vermeld in het wedstrijdschema.  

Met andere woorden; om te weten waar je de 26e speelt en hoe laat, zoek je in het wedstrijdschema het team op waar je volgend seizoen in speelt.
In de app is het wedstrijdschema te vinden onder club>info>wedstrijdschema. Op de website onder Hockey>wedstrijdschema.

Vanaf maandag 28 juni as. zullen er geen activiteiten meer plaatsvinden op MHCZ en gaan we genieten van een heerlijke vakantie.

Op zaterdag 4 september wordt er voor alle junioren breedte teams weer een uitwisseling georganiseerd, maar dan met Berkel en Rodenrijs.