Rabofandag.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner 800 x 200.png Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Goalie.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Ballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Fitness bij MHCZ

19-5-2020  | Vanaf 20 mei organiseert Fitness De Leyens voor hun eigen leden "DE LEYENS SUMMER GYM" op onze accommodatie. Fitness en groepslessen, uitsluitend op reservering. Uiteraard met inachtneming van de geldende protocollen en rekening houdend met onze hockey-activiteiten. Team De Leyens is blij en dankbaar voor deze mogelijkheid en doet de leden van MHCZ graag een aanbieding voor de Summer Gym.

***

Beste leden van Mixed Hockey Club Zoetermeer,

Het is zover.......
DE LEYENS SUMMER GYM gaat open vanaf woensdag 20 mei, dankzij de gastvrijheid van MHCZ!
Wij zijn het bestuur van de hockeyclub heel dankbaar dat zij ons een plekje buiten hebben aangeboden zodat wij onze sportieve activiteiten weer aan onze leden kunnen aanbieden.

Graag geven wij alle leden van MHCZ de kans ook van deze outdoor gym gebruik te maken. Speciaal daarvoor bieden wij een outdoor gym abonnement aan voor € 23,95 per maand zolang wij te gast zijn bij jullie. Vanzelfsprekend kan dit abonnement voortgezet worden op onze indoor locatie als wij daar weer openen mogen. 

Bij deze aanbieding geldt ook:
  • abonnement is per kalendermaand opzegbaar
  • tarief geldt tot 31/12/2020 en staat gelijk aan een fitness vrij abonnement
  • er hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald

Wij hebben er lang op gewacht, maar nu mogen wij je gelukkig uitnodigen om onze outdoor locatie te bezoeken. Naast alle @HOME faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de @HOME coaching of de filmpjes van onze groepslessen in onze Facebookgroep, openen wij nu de symbolische deuren van onze tijdelijke buitenclub. 

Vanaf woensdag 20 mei starten wij met het geven van trainingen en groepslessen op locatie van MHCZ. Mochten jullie interesse hebben, mail dan naar [email protected] of bezoek onze outdoor gym! Jullie zijn van harte welkom met inachtname van alle geldende regels omtrent COVID19, RIVM, KNHB & MHCZ en protocol NLActief.

Team De Leyens