Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Teambuilding Gouden Driehoek

16-11-2019  | Wat een leuke club hebben wij toch!
Dames 1, Dames 2, Meisjes A1, Heren 1, Heren 2 en Jongens A1 kwamen op vrijdag 15 november samen voor het eerste Gouden Driehoek Evenement. Een erg geslaagde teambuilding-activiteit met mooie spellen, een drankje en lekker eten van Gerard.

Toppers van het MBO Rijnland organiseerden het spelprogramma en sponsor Peter Brouwer van HetUitzendbureau.nl Zoetermeer maakte de avond mede mogelijk. De winnaars van de avond herken je natuurlijk aan de Gouden Driehoek.
Bijzondere dank aan Vincent van Sas voor het initiatief en de organisatie. 
> Voor meer foto's kijk je op onze FaceBook-pagina

Is dit ook iets voor jouw team?
Wil jij ook een leuke teambuilding activiteit organiseren op de club? Voor je team of samen met een paar andere teams? Dat kan! Daar stellen we graag veldruimte voor beschikbaar. Stuur een mail naar Annelies van der Vis voor de mogelijkheden. Gerard en zijn crew staan voor je klaar om je te voorzien van een hapje en een drankje naar wens. Dus kom maar op met die leuke ideeën!



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws