D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Hockeyballen.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Klusteam vraagt hulp

21-8-2019  | 
Deze zomervakantie worden diverse klusjes rondom het clubhuis aangepakt. Hierbij zijn materialen en handjes meer dan welkom. Een club met een nette en goed onderhouden accommodatie oogt fijn en bevordert dat we het terrein rondom de club samen schoon en netjes houden en zorgvuldig met de middelen omgaan. 

Voor meer info over de klussen en voor een schema met dagen waarop jouw hulp meer dan welkom is, kun je mailen naar Gerton Kotterman: [email protected], appen naar 06-20403248 of hieronder een bericht achterlaten.

1. Gezocht: Onkruidmaaimachine
We zijn op zoek naar één of meer onkruidmaaimachines (liefst op accu of benzine) en lange verlengsnoeren om de begroeiing op het terrein daar waar het niet thuishoort te verwijderen.

2. Gezocht: klussers voor onderhoud tribunes
We zoeken klussers om de tribunes te voorzien van een nodige verflaag, zodat ze er straks weer als nieuw uitzien. Er is al een goed begin gemaakt, de eerste tribunes zijn klaar. De komende twee weekenden (vr t/m ma) gaan we hiermee verder.



Gerton ziet je bericht met belangstelling tegemoet!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws