Banner website.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Rabofandag.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Ballen.jpg Banner 800 x 200.png
 
 
Nieuwsafbeelding

Invulling coaches jeugdselecties

27-5-2019  | Vanaf seizoen 2019-2020 is Jan-Willem Verschuur als Technisch Manager naast de selectie- en opleidingsteams bij de meisjes ook verantwoordelijk voor deze teams bij de jongens. De afgelopen twee seizoenen heeft Joep Stoop deze rol vervuld bij de jongens. Deze functie blijkt voor hem niet meer te combineren met zijn werk. Hierbij bedanken we Joep Stoop dan ook hartelijk voor zijn inzet, betrokkenheid en bijdrage in de afgelopen jaren! 

Het bestuur is blij dat Jan-Willem Verschuur zich ook gaat inzetten voor de jongenslijnen en wenst hem daarbij veel succes en plezier. Hij heeft zich in aanloop naar volgend seizoen bezig gehouden met de bezetting van de betreffende jongensteams. Op de samenstelling, invulling en taken van de Technische Commissie verschijnt binnenkort een meer uitgebreide toelichting. 

Voor seizoen 2019-2020 zijn de volgende coaches/trainers aangesteld. Zij gaan de komende periode aan de slag met de selecties en voorbereidingen voor volgend seizoen.

De indeling ziet er als volgt uit:
JA1 - Marcel Kras
JB1 - Casper Kreeft
JB2 - Lloyd Aandewiel
JC1 - Rens Kamminga
JC2 - Merlijn Dergent
JD1 - Flip Ensink
JD2 - Jay Geertsma

MA1 - Olivier Juffermans en Wouter Lapré
MA2 - Thijmen Logtenberg
MB1 - Robert Noall
MB2 - Mervyn Fransen
MC1 - Jaap Lorsheijd
MC2 - Marcel van Breda
MD1 - Isabella Overgoor en Zoë Schaap
MD2 - Naomi Hamers en Chantal van Casteren

Deze lijst is met grote zorgvuldigheid samengesteld, desondanks kunnen er in uitzonderlijke situaties wijzigingen ontstaan. Wij wensen onze nieuwe coaches/trainers heel veel succes met hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen! 

Met sportieve groet,
Technische Commissie MHCZ