MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Hockeyballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Eregalerij Kampioenen

2-6-2019  | Maar liefst 13 veldkampioenen dit seizoen! MD4, MD7, MD9, MC5, MC6, MB3, MB7, MA5, JD4, JA1, JA3, Dames Veterinnen B en onze G-Hockeyers. Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestaties!

Is jouw team kampioen geworden? Stuur dan een foto met kort bijschrift naar [email protected]. Deze vind je dan hieronder terug.Je kunt ook vermeld worden in de eregalerij van hockey.nl, stuur je kampioensfoto daarvoor naar [email protected].

Op zondag 2 juni om 16.30 uur zijn alle kampioenen gehuldigd. Deze foto's staan op MHCZ-FaceBook.

MD4

Alle ingrediënten stonden klaar voor de wedstrijd. De tribune van veld 1 bomvol fans, 2 super scheidsrechters, 2 enthousiaste coaches. Het was aan de meiden en wat een mooie wedstrijd hebben ze gespeeld. Met een 3-0 overwinning op Berkel is MD4 terecht KAMPIOEN!🏆 Super gedaan meiden!




MD7

De meiden van de D7 zijn vandaag, zaterdag 25 mei, overtuigend met een 11-0 winst kampioen geworden!!!!!!



MD9

Op de laatste dag van de competitie heeft MD9 het Kampioenschap binnen gesleept.



MC5
Vandaag (zaterdag 1 juni) na een spannende finale wedstrijd is MC5 kampioen geworden! De strijd ging tussen de nummer 1 en 2 (Ypenburg MC4) uit de poule met beide kans om kampioen te worden. Het was tot het eind toe spannend maar uiteindelijk heeft MC5 met 0-3 weten te winnen. Daarna gezellig met de tegenstander taart gegeten en ook nog prachtig weer. KAMPIOENEN! 



MC6 
Vanuit een vrijwel onmogelijke positie hebben de meiden van de MC6 op 1 juni de 1e plek opgeeist. Een zinderende 2-1 overwinning vanochtend was voldoende. Bleiswijk- de enige bedreiging voor de kampioenspositie - kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dik verdiend zijn de meiden onder aanvoering van Sven, Gerald en Bob kampioen geworden! Chapeau!!!



MB3

De meiden van de MB3 zijn dit seizoen zowel in de zaal als op het veld kampioen geworden! Het was een super leuk seizoen.



MB7
In de loop van het seizoen is het team steeds beter gaan spelen waarbij met name het teamspel, een vaste opstelling, de onderlinge samenwerking en een vaste keepster gezorgd heeft voor een goede spelopbouw en de overwinningen. Na een zeer sterke 6-1 overwinning tegen Berkel op 18 mei konden de meiden van MB7 afgelopen weekend ongeslagen kampioen worden. Het werd een spannende wedstrijd tegen Pijnacker met 2-1 voorsprong voor de rust. Na de rust heeft Zoetermeer uiteindelijk met 5-3 gewonnen!



Veterinnen B

Veterinnen B 3 weken voor het einde van de competitie al kampioen!