Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Topavond Sevens Hockey ZH

17-5-2019  | Eerste Sevens avond op MHCZ was een succes! 
Vrijdagavond 10 mei 20.15 uur: in het clubhuis staan 7 teams in verschillende tenues klaar om de laatste instructies aan te horen. We spelen Sevens op een half veld: 7 tegen 7, zonder keep en zonder scheids en met veel lol!

Om 20.30 uur klinkt de toeter, we gaan beginnen. Hockeyen met vrienden en vriendinnen en op de achtergrond een lekker swingend muziekje… Een heerlijke start van het weekend dus. De laatste speelronde, die rond 22.00 uur werd afgeblazen, liep meteen over in de derde helft, waarbij we heerlijk een biertje hebben gedronken en hier en daar een lekker snackje hebben gegeten. Dat hadden we wel verdiend na de lekkere inspanningen op het veld. 

Op vrijdag 7 juni organiseert MHCZ de tweede Sevens avond. Er is nog ruimte voor een paar teams. Jouw team aanmelden kun je op: [email protected]. Deelname is GRATIS!