Shake hands D1.jpg Banner 800 x 200.png Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Ballen.jpg Prettige wedstrijd.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Mini's vd week.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Seizoensafsluiting 2 juni

15-5-2019  | Op zondag 2 juni sluiten we de competitie van 2018-2019 af voor jeugd en senioren. Met een gezellige BBQ, een lekker drankje erbij en leuk gezelschap. Het is Super Sunday, er is een DJ en om 16.30 uur na de wedstrijd van Heren 1 de huldiging van de veldkampioenen.

Voor zowel de kleine als de grotere trek is er een passende aanbieding, zie ook de bijlage voor het BBQ-Menu. Spreek af met je team, andere clubgenoten, collega-vrijwilligers, ouders en familieleden en kom lekker eten op de club om het seizoen in stijl af te sluiten. Voor de kids: vergeet je hockeystick niet om lekker even te ballen tussendoor.

Reserveren
In verband met de inkoop is het fijn als je vooraf reserveert. Dat kan online tot 18.00 uur op vrijdag 31 mei door in te loggen op de website of club-app (bij evenementen). Je kunt ook een reservering doen bij Gerard.
Bij opmerkingen/reservering graag vermelden hoe laat je wil eten.

Er wordt op de dag zelf altijd op wat extra spontane mee-eters gerekend, maar OP=OP!

Heel graag tot de End of Season Party!