Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Familietoernooi

23-1-2020  | 
*Het Familietoernooi is wegens het Coronavirus geannuleerd en wordt verzet naar Hemelvaartsdag 13 mei 2021*
 
In 2018 is een oude clubtraditie in ere hersteld: Het MHCZ Familietoernooi werd in het lustrumjaar afgestoft en opnieuw georganiseerd. Ook vorig jaar kon de organisatie rekenen op het enthousiasme van een flink aantal teams. Dit jaar staat het MHCZ Familietoernooi gepland op Hemelvaartsdag 21 mei 2020. 

Het wordt een gezellige dag, met leuke wedstrijden waarbij we 7 tegen 7 spelen zonder keeper, verschillende poules, entertainment voor de kleintjes, leuke prijsjes, een gezamenlijke lunch en de afsluitende barbecue. 
We beginnen de dag rond 10.00 uur en de afsluitende barbecue begint rond 17.30 uur.

Voor deze leuke dag vragen we de volgende bijdrage: Kinderen tot 12 jaar 15 euro, kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen 25 euro. Voor de aanmoedigers is het natuurlijk ook mogelijk om alleen te lunchen en te barbecuen.

Inschrijven
Stel een gezellig team samen met bijvoorbeeld ouders, kinderen, vrienden, opa's en oma's of de buurvrouw. Je hoeft geen lid te zijn van MHCZ om mee te kunnen doen. Veel of weinig hockeyervaring is niet relevant. Natuurlijk mag je ook een vriendenteam inschrijven, dat is immers je hockeyfamilie, toch?

Inschrijven kan t/m 10 mei via [email protected]

Met sportieve groet, 
MHCZ Familietoernooicommissie