D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Update 26 okt. "Clubheld 2017"

27-10-2017  | Uw stem is nog steeds welkom! In Zoetermeer staat onze Annelies van der Vis op de eerste plaats bij de tussenstand van de verkiezing Clubheld 2017. Bedankt voor de support! Echter, om kans te maken op €10.000 voor de club, moet ze in de top drie van regio Den Haag staan. Nu staat ze al op een hele mooie 4e plaats (zie bijlage), maar met wat extra stemmen moet een 3e plek toch haalbaar zijn? Daarvoor hebben we ook úw stem nodig. 


Trommel teamgenoten, familieleden, vrienden en kennissen op! Stemmen kan nog een paar dagen t/m 31 oktober. Dat gaat via: www.clubheld2017.nl


Annelies is al jaren een van de clubhelden van MHC Zoetermeer. Volgens echtgenoot Walter "leeft ze voor MHCZ". Velen kunnen beamen dat haar inzet en tijdsbesteding voor de club enorm is, al is het meestal op de achtergrond en dus niet altijd zichtbaar voor iedereen. De hoogste tijd om haar in het zonnetje te zetten!


Als Annelies dit jaar door de jury gekozen wordt tot landelijke Clubheld van 2017, dan verdienen we als club €10.000. Daar kunnen we mooie dingen mee doen voor de hele vereniging. 


Een verkiezing als deze is ook een mooi moment om eens stil te staan bij de honderden vrijwilligers die samen de vereniging draaiende houden. Een simpel 'dankjewel' als blijk van waardering is een hele kleine moeite. Zonder de inzet van vrijwilligers kan MHC Zoetermeer niet bestaan.


Stemmen kan t/m 31 oktober en het kost maar 1 minuut. Doe het nu!