Shake hands D1.jpg Ballen.jpg Goalie.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Rabofandag.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Banner 800 x 200.png Prettige wedstrijd.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Mini's vd week.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf
 
 
Nieuwsafbeelding

Volvo Club Bonus = €1.000 voor MHCZ

17-8-2017  | 

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Voor MHC Zoetermeer is dat niet anders. Wij zetten sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub.

Bij aankoop/lease van een Volvo:  €1.000 voor MHCZ

Voor elke Volvo die bij Volvo Niham wordt gekocht of geleased door een lid van MHCZ, stort Volvo Nederland een bedrag van € 1.000,- in de clubkas. Dit geldt ook voor ouders van onze jeugdleden.

 

Wat betekent dat voor leden?
Als je aan een nieuwe auto toe bent, loop dan eens bij Volvo Niham binnen. Als je bij deze Volvodealer een Volvo koopt of least en meldt dat je lid bent van onze vereniging, dan ontvangt de club €1.000!

Dit sponsorbedrag wordt door Volvo Nederland ter beschikking gesteld; het gaat uiteraard niet ten koste van de eventuele korting of inruilwaarde die Volvo Niham jou biedt. Het kost je dus niets, maar levert de club wel een mooi bedrag op!

Wat betekent dit voor de club?
Volvo Nederland - die met meerdere hockeyclubs in Nederland samenwerkt - kan hierdoor een extra bedrag aan onze vereniging uitkeren waarmee we mooie dingen kunnen doen voor de leden.

 

Alle informatie over de clubbonus en het aanmeldformulier zijn verkrijgbaar via deze link:

 

http://www.niham.nl/info/volvo-club-bonus