Dames 1 team header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Herfstbladeren header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Ballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Programma Opening club(t)huis!

26-8-2015  | 
Alle leden, hun familieleden en speciale genodigden zijn voor de zomervakantie van harte uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen van ons nieuwe club(t)huis.

Zaterdag 29 augustus a.s. is het dan zover: de laatste steen zal worden onthuld door wethouder Mariëtte van Leeuwen en onze voorzitter Albert Teer, waarna we het clubhuis officieel in gebruik nemen.

Vanaf 14 uur tot laat op de avond valt er die dag van alles te beleven voor jong en oud. In de bijlage vindt u het programma van de dag en een overzicht van alle leuke (hockey)activiteiten, mede mogelijk gemaakt door onze hockeypartners.

Let op: Wegens de hevige regenval is het miniveld nog niet opgeleverd en tot nader order niet in gebruik. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip en medewerking. Hierdoor is de veldindeling van de activiteiten op 29 augustus aangepast (zie bijlage).

Zaterdag 29 augustus. Opening nieuw club(t)huis.
Mis het niet... Be there!