Actiefoto H1 2020.jpg Banner 800 x 200.png Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Kerstclinic2020head.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Jeugdfonds header.png Rabofandag.jpg Ballen.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Dames 1 2020 s.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Goalie.jpg
 
 

ONFIRE Hockeyschool

ONFIRE Hockeyschool

Een goede motivatie en 100% inzet op hockeytraining is voor deelname aan de Hockeyschool een vereiste. Van Hockey Support kan je kwaliteit verwachten. Maar, wij verwachten ook wat terug van onze deelnemers. We werken hard in de hockeytrainingen en je krijgt extra oefeningen mee waar je thuis aan kunt werken.Wij zijn een onafhankelijke hockeyschool. Alle jeugdleden van alle hockeyclubs zijn bij ons welkom. Je krijgt hockeytraining van topspelers en toptrainers die op het hoogste niveau werkzaam zijn of zijn geweest en of jarenlang onze interne opleiding hebben doorlopen.

De trainingen vinden plaats op een water of semi veld waardoor je kunt trainen op de modernste technieken en je je technische vaardigheden goed kunt verbeteren.
De maximale grootte van een trainingsgroep is 8 kinderen. Hierdoor krijgt elke speler veel individuele aandacht en word je maximaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Je krijgt gevarieerde technische hockeytraining volgens de filosofie van Hockey Support. Neem je deel aan onze hockeyschool, dan doe je dat met volle overgave! Onze hockeytrainingen zijn er voor spelers van alle niveau’s die echt gemotiveerd zijn om samen nóg beter te worden.

Na afloop van de hockeyschool heb je veel nieuwe technieken geleerd, is je balvaardigheid flink verbeterd en sta je met meer zelfvertrouwen op het hockeyveld.

Heb je een vraag over de Hockeyschool? Neem dan contact met ons op.


ONFIRE Hockeyschool Zoetermeer

Hoe Werkt Het?

De trainingen worden gegeven op zondagen. Alles begint bij het beheersen van de basistechnieken. Is dit in orde dan kunnen volgende stappen gezet worden. De toptrainingen richten zich puur op techniek!

Leeftijd en Tijd

7 t/m 16 jaar (09:00 - 10:30)

Kosten

€ 395,-

Je schrijft je in voor 10 trainingen van 1,5 uur. Inschrijven voor een losse training is niet mogelijk.

Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor de Hockeyschool krijgt van Onfire Hockey Support een Adidas shirt kado. Wij streven ernaar om tijdens een van de eerste trainingen het shirt uit te delen, wij zijn hierbij afhankelijk van onze distributeur.

Data Najaar 2020;

13 september

20 september

27 september

4 oktober

11 oktober

25 oktober

1 november

8 november

15 november

22 november

29 november

WINTEREDITIE 2021


Hoe fijn is het om lekker door te hockeyen in de winter en dan ook nog eens buiten! Zeker nu er geen zaalhockey gespeeld wordt..
ONFIRE Hockey Support organiseert in samenwerking met MHCZ een wintereditie van de bekende ONFIRE hockeyschool, startend in januari 2021.
6 Toptrainingen van 1,5 uur waarbij je in kleine groepen veel technieken leert. Zoals je van ons gewend bent en mag verwachten, wordt er fanatiek getraind en is er veel individuele aandacht.  

Schrijf je snel in op www.hockeysupport.nl. Er is een 100 procent geld terug garantie als de school onverhoopt niet door kan gaan of als de Corona maatregelen weer aangescherpt worden.

Wintereditie: € 240,- (Je schrijft je in voor 6 trainingen van 1,5 uur. Inschrijven voor een losse training is niet mogelijk.)

DATA ZONDAG – WINTEREDITIE 2021 - 10:30-12:00 uur


3 januari
10 januari
17 januari
24 januari
31 januari
7 februariVoor meer informatie en inschrijven ga naar: www.hockeysupport.nl