Actie H1.jpg Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Super-A finales op MHCZ

31-5-2018  | 

Op zaterdag 9 juni is M.H.C. Zoetermeer gastclub voor de landelijke finaledag van de Bondscompetitie Super A. De allerbeste 16 teams, uitkomend in de Super A poules (m/v) in Nederland, strijden in Zoetermeer om het kampioenschap. Een adembenemend spannende en ook gezellige dag met rond de 1.500 enthousiaste hockeyfans!

Samen met de KNHB gaan wij er een sportief en succesvol evenement van maken, met blijvende mooie herinneringen voor deelnemers en toeschouwers.

Wij zijn er als vereniging trots op gastclub te zijn voor deze Super A Finaledag!


Route naar M.H.C. Zoetermeer



Parkeren bij MHCZ

MHCZ beschikt over voldoende parkeergelegenheid, vlak voor de deur en in de nabije omgeving. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht op het parkeerterrein van Dutch Water Dreams, zwembad 't Keerpunt of het Silverdome. Let op: er wordt gecontroleerd en bekeurd op het parkeerterrein in het sportpark. Staat je auto in een parkeervak, dan is er niets aan de hand. Half op een stoep of in het gras loop je risico op een bon onder je ruitenwisser. Er is meer dan genoeg parkeerruimte in het Van Tuyllpark, dus bespaar jezelf een fikse boete en loop een paar minuten.


Plattegrond MHCZ Complex



Horeca

Let op: MHCZ is cashless! Betalen kan uitsluitend met PIN.

Gastvereniging Zoetermeer biedt alle deelnemende teams de mogelijkheid om een lunch af te nemen. Het betreft een lunchbox à €50,00 voor ca. 16 personen (af te rekenen op de dag zelf) met de volgende inhoud: bruin brood, krentenbol, vleeswaren, kaas, zoet beleg, fruit en rauwkost, chocomel pakje, disposables en margarine.
Bij interesse kunt u rechtstreeks contact opnemen met Zoetermeer: dhr. Van den Berg via [email protected] of 06 48118803.
Graag uiterlijk woensdag 6 juni 2018 bestellen.

Quick Sandwich

Bezoekers die vlot geholpen willen worden, kunnen bij de bar een Quick Sandwich gezond bestellen: Italiaanse bol met gemengde sla, komkommer, Hollandse salade, ham, kaas, tomaat en ei. Deze worden van tevoren gemaakt, verpakt in een luxe broodzak en zijn direct mee te nemen. Op = op. Prijs: €3

De Outdoor Kitchen

Op het terras wordt bij de buitenbar een Outdoor Kitchen ingericht. Hier is o.a. verkrijgbaar:

  • Pitabroodje Aziatische pulled pork met koriander, limoen en srirachasaus. Prijs €4,50
  • Echte hamburger op brioche met gerookte mayonaise, gebakken uiringen en tex-mex salsa. Prijs €4,50


Reguliere Streetfood kaart Cuisine Bully (à la carte bestellingen)

Naast bovenstaande dagspecials kunnen de gasten/bezoekers ook van onze gebruikelijke Streetfood kaart bestellen bij de bar binnen in het clubhuis.


Alcoholbeleid op deze dag

Op verzoek van de KNHB worden op de Super A Finaledag tot 16.30 uur geen alcohol-houdende dranken verkocht. Dank voor je begrip.

Na de prijsuitreiking blijft het clubhuis en terras geopend, waardoor een gezellige nazit mogelijk is. Bezoekers die na de wedstrijden gebruik willen maken van de mogelijkheid te blijven eten, kunnen daarvoor contact opnemen met dhr. Van den Berg via [email protected] of 06 48118803.

Rookvrij

Het terrein van onze vereniging is rookvrij. Dit betekent dat er zowel binnen als buiten niet gerookt mag worden. Dit geldt ook voor de e-sigaret! Voor rokers is een (overdekte) rookplaats ingericht aan de achterzijde van het clubhuis.


Weekend hulpdiensten

Algemene informatie

Route naar huisartsenpost/Lange Land Ziekenhuis